Rodinný den RETIA se povedl 🥳

V sobotu 31. srpna se v areálu naší společnosti konal Rodinný den RETIA. I přes nepříznivé předpovědi počasí jsme měli nakonec štěstí a slunce nás po celou dobu udržovalo žíznivé. 😊

Program byl (doufáme i z vašeho pohledu) bohatý a nabízel něco pro každého. Po slavnostním zahájení akce následovala řada aktivit a prezentací spojených s produkty a historií společnosti, které přilákaly návštěvníky všech věkových kategorií. A tohoto zájmu si opravdu ceníme.

Návštěvníci se mohli seznámit s našimi radary ReTwis, ReGuard a ReVisor, které byly vystaveny a představeny kolegy z naší společnosti. Součástí programu bylo také představení vozidla SURN a systémové laboratoře. Zde chceme moc poděkovat kolegům, kteří se o skvělé prezentace zasloužili.

Velkou pozornost přitáhla i přítomnost týmu BUGGYRA Racing. Ten nám nabídl jedinečný pohled do světa motoristického sportu a možnost sednout si do závodního speciálu. Zájemci si mohli vyzkoušet i simulátor F1 a zažít, jaké to je být na závodní trati nebo alespoň jaké to je hrát hru s formulemi ve formuli. 😊

Pro děti byly připraveny dětské dílničky, malování na obličej a skákací hrad s trampolínou. Jsme rádi, že se vše obešlo bez nehod a zůstanou tak pouze dobré vzpomínky. 🙏 Fotobudka, která jela prakticky bez zastavení, a její obsluha, která neúnavně tiskla, lisovala a razila fotky, odznáčky a magnetky, to rozhodně neměla jednoduché. 🙈 Rozhodně ale poskytla spoustu zábavy a krásných vzpomínek, které jste si mohli odnést domů. Tisíc vytištěných fotografií je toho důkazem. Kouzelnické vystoupení přitáhlo k pódiu většinu dětí a zapojilo je do tajů kouzel.

Hudební program obstarala (a pár z vás roztančila) kapela Elán Revival, která svým vystoupením přispěla k výborné atmosféře a všimli jsme si, že jejich texty vcelku dobře znáte. 😉 O mezihry se postaral náš DJ Spotify-Random.

Pro sportovně založené návštěvníky byl připraven lidský fotbálek, stolní fotbálek, pingpong a šipky, air hockey a siloměr.

Velký dík patří všem, kteří se podíleli na organizaci této akce. Díky jejich úsilí a nadšení se podařilo vytvořit den plný pohody.

Z našeho pohledu byl letošní Rodinný den RETIA skutečně vydařený, a to především díky vám všem, kteří jste se zúčastnili a přispěli svou přítomností k vytvoření pohodové atmosféry. Doufáme, že jste si den užili stejně jako my a těšíme se na další společné akce.

Marketingový tým RETIA

Rádi bychom vás požádali o zpětnou vazbu na proběhlou akci Rodinný den RETIA. Budeme rádi za vyplnění ankety i od kolegů, kteří se bohužel akce nemohli zúčastnit.

A teď už slíbené video a fotky 🙂