Parkovací karty Retia

Vážené kolegyně a kolegové,

přicházíme za Vámi s další inovací v oblasti parkování v areálu společnosti a tím je zavedení Parkovacích karet. Jde o to, že dnes nemáme přehled o tom, komu v případě potřeby zaparkované vozidlo patří. Týká se to jak parkoviště uvnitř areálu, tak externího parkoviště směrem k ulici Letecká, které je dostupné z veřejné komunikace a je zde riziko, že ho budou využívat nejen zaměstnanci Retia a v blízké budoucnosti i areálu v Čepí. Naším cílem je zajištění dostatečného počtu parkovacích míst pro všechny zaměstnance.

Parkovací karty jsou plastové, bez jakýchkoli funkcionalit.  

Vyrobeny jsou ve čtyřech variantách, pro – zaměstnance Retie, zaměstnance ReDat Recording, návštěvu a VIP hosty.

Parkovací karty jsou nepřenosné. Zaměstnanec má pouze jednu parkovací kartu, která identifikuje majitele vozidla a zároveň poskytuje anonymitu a nestrannost při kontrole.

Všechny vozidla se smí po areálech Retia pohybovat pouze s Parkovací kartou uloženou viditelně za čelním sklem vozidla. Parkovací karty pro návštěvy a VIP obsluhuje Ostraha.

Parkovací karty budou vydávány na základě žádosti zaměstnance. O termínech, kdy bude možné si Parkovací kartu vyzvednout Vás budeme informovat hromadným emailem.

Na závěr Vás chceme informovat co chystáme v nejbližší budoucnosti. Nedávno byla schválena investice na rekonstrukci plotu a vjezdových bran u externího parkoviště. Aktuálně vybíráme ve spolupráci s oddělením nákupu dodavatele tak, abychom celou akci realizovali do konce tohoto roku.

Radomír Čáp
Správa vozového parku

Umístění parkovací karty ve vozidle: