Podzimní nabídka interních kurzů – přihlašování spuštěno!

Od čtvrtka 5. září se můžete opět přihlašovat na vypsané termíny interních kurzů v systému OKbase. Na podzim jsme si pro vás připravili kromě známých a oblíbených školení také hned několik novinek:

💡 Umělá inteligence: Nová éra produktivity

Jednou z novinek je workshop na aktuální téma umělé inteligence, který povede zkušený lektor z oboru, Daniel Gamrot. Kurz vás provede světem umělé inteligence (AI) a jejího praktického využití v každodenní práci. Vzhledem k vysoké poptávce bude účast na tomto kurzu možná pouze na základě nominace řediteli úseků. Zjednodušte si práci, zvyšte svou produktivitu a získejte náskok před ostatními!

🧘‍ Síla pozitivního myšlení

Tento kurz se zaměřuje na význam pozitivního myšlení a jeho vliv na kvalitu života. Naučíte se, jak svými myšlenkami a slovy ovlivnit svůj život, a jak se zaměřit na věci, které vás činí šťastnějšími. Workshop nabízí nástroje pro podporu pozitivního přístupu, jeho součástí je také inventura vašich emocí a praktické techniky pro udržení pozitivního myšlení. Workshopem vás provede lektorka Markéta Kochánková, se kterou se můžete potkat mimo jiné opět na kurzu Mindfulness.

📊 MS Excel: Novinky a zpracování dat

Po úspěchu pilotního školení Novinky v Excelu, zařazujeme tento kurz opět do nabídky také na podzim. Školení je ideální pro ty, kteří chtějí držet krok s nejnovějšími funkcemi a vylepšeními v Excelu. Pokročilejší uživatele by zase mohl zaujmout nový kurz MS Excel – zpracování dat, kde si prohloubí znalosti práce s kontingenčními tabulkami a podmíněným formátováním, a naučí se, jak pro své potřeby využít excelovské nástroje Power Query a Power Pivot.

💻 Microsoft 365: Vaše on-line kancelář

Na základě zpětné vazby účastníků z minulého pololetí jsme ve spolupráci s lektorem Zdeňkem Novákem rozdělili dosavadní školení MS Office 365 na dva samostatné kurzy. Díky tomu se můžete zaměřit přesně na ty nástroje, které jsou pro vás nejdůležitější. Nově tedy v nabídce naleznete kurz MS Outlook a MS Teams: vaše on-line kancelář, který vám pomůže lépe zvládnout firemní komunikaci a týmovou spolupráci, a kurz Produktivně s Microsoft 365: Forms, Sway, Planner a další, kde se naučíte efektivně využívat pokročilé nástroje z balíčku MS 365.

Kompletní Katalog interních kurzů si můžete prohlédnout TADY. Věřím, že vás nová nabídka zaujme a budu se těšit na vaši účast.

Karolína Šimečková
HR